Winterstop bij vv Boskant, tijd voor andere activiteiten

dinsdag 24 december 2019

Ook voor vv Boskant is de winterstop van toepassing. Dus is er nu weer tijd voor andere activiteiten!

Op oudjaarsdag bakt vv Boskant oliebollen voor u volgens grootmoeders recept. Al enkele jaren een groot succes! Tot en met maandag 30 december kunt u een bestelling plaatsen.
Klik daarvoor op bijgaande link: https://vvboskant.nl/uploads/afbeeldingen/flyer-oliebollen-2019-16.pdf
Vooraf bestellen heeft onze voorkeur, maar ook zonder een bestelling kunt u voor oliebollen op 31 december tussen 11.00 uur en 15.30 uur in de kantine van v.v. Boskant terecht. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Bent u om een of andere reden verhinderd, geen probleem. Binnen Sint-Oedenrode worden uw bestellingen gratis thuisbezorgd!

Oliebollen kleinjpg
Op zondag 5 januari 2020 staat de Nieuwjaarsreceptie op het programma. Namens het bestuur van v.v. Boskant bent u van harte welkom; aanvang 14.00 uur. Het is een goede traditie om bij die gelegenheid onze jubilarissen in het (winter) zonnetje te zetten. Daarnaast staat er ook dit jaar weer een loterij, waarvan de opbrengst bestemd is voor onze jeugdafdeling, op het programma.


Nieuwjaarsreceptie vv Boskant 2019_0789jpg
Het weekend daarop gaat vv Boskant muzikaal. De voetbalschoenen verdwijnen even in de kast en de teams (en trainers en leiders) klimmen op het podium. Zoals elk jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. De senioren, dames en het bestuur openen het playbackweekend op vrijdag 10 januari met de “Hollandse avond” als thema. Op zondagmiddag 12 januari is de jeugd aan de beurt om de tent op zijn kop te zetten. En dat gaat zeker lukken met een thema als “Tijdmachine”.

JO7 Boskant_1106jpg
V.V. Boskant wenst u allen een prettige jaarwisseling toe en vooral een (sportief) goed en gezond 2020!


Vorige