vv Boskant trots op z’n vele vrijwilligers en sponsoren

vrijdag 20 mei 2022

Op zaterdag 14 mei kon vv Boskant na 3 jaar eindelijk zijn vrijwilligers en sponsoren weer eens bij elkaar brengen om ze te bedanken en een leuke avond te bezorgen. De sponsor-kantine- en activiteiten commissie hadden hun uiterste best gedaan om er een leuke avond van te maken en ook de weergoden hielpen goed mee.

Voorzitter Huub van der Zanden opende de avond met een welkomst woordje waarin hij de vrijwilligers bedankte voor de tijd die zij in willen zetten voor de vereniging. Ook gaf hij aan dat een vereniging zonder vrijwilligers ondenkbaar is. De sponsoren werden bedankt  voor hun (financiële) steun en loyaliteit ook in een moeilijke periode en wenste iedereen een hele fijne avond.

De sponsorcommissie opende, na ook de sponsoren toegesproken te hebben, een heerlijk buffet.
De aanwezigen lieten het zich goed smaken en het terras was op deze zonovergoten avond goed gevuld.

Om 20.30 uur werden 3 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ad van der Velden en Bert de Koning omdat ze na ruim 16 jaar gaan stoppen met de "maandag klusploeg”. Deze groep, opgericht door Bert, zorgt er om de 2 weken voor dat ons sportpark er pico bello bij ligt. Na een mooi woordje van de voorzitter kregen ze, als aandenken, van de rest van de “maandag ploeg” een prachtige collage.
Frans van Hastenberg, de 3e vrijwilliger, werd toegesproken door Rudy Neggers, de voorzitter van de Technische Commissie. Op een ludieke manier beschreef Rudy ‘hoogtepunten’ uit de 25 jarige periode van Frans als leider en trainer. Een betoog met veel humor waarin de aanwezigen (en gezien de reacties ook Frans zelf) de echt clubman voor de volle 100% herkenden! Ook voor hem was een mooie collage gemaakt en de bos bloemen mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Na een luid applaus werd de avond voorgezet met een pubquiz. Zoals het met een partijtje voetbal gaat zo gaat het er hier ook al snel fanatiek aan toe. Nadat de rook was opgetrokken kon het feest beginnen!

Vrijwilligersavond 2022A_3371jpg
Vrijwilligersavond 2022_3373jpg
Vrijwilligersavond 2022_3389jpg

Vorige