VV Boskant nog steeds zonder punten

maandag 17 oktober 2022

Boskant startte sterk in de thuiswedstrijd tegen WEC, toonde veel inzet en had duidelijk meer balbezit dan het afwachtend spelende WEC. Heel veel gevaar leverde dat echter voor de verdediging van de bezoekers niet op omdat Boskant, behalve uit enkele goed genomen corners, niet in staat bleek om voetballend gevaarlijke situaties te creëren. WEC kwam langzaam maar zeker beter in haar spel. Met name de snelle uitvallen bezorgden de Boskant verdediging veel problemen.
In de 29e minuut viel de 0-1. Een scherpe voorzet van links kon door Boskant doelman Frank Thijssen onvoldoende worden weggewerkt en kon daardoor door Brian Pijnappels eenvoudig worden binnengetikt. Twee minuten later al, leek de 1-1 in de maak. De inzet van Aimé Opheij, na een goede actie waarbij hij enkele WEC verdedigers wist te passeren, ging echter precies langs de verkeerde kant van de doelpaal. WEC bleek effectiever. In de 35e minuut verscheen de 0-2 op het scorebord toen Stef Verhoeven een snelle uitval loepzuiver binnenschoot.

Boskant 1-WEC 1 16-10-2022_4651jpg

Na rust was de wedstrijd iets meer in evenwicht. Helaas bleek Boskant niet in staat om de enkele kansen die het kreeg, om te zetten in een doelpunt: de inzet van Frank van der Heijden, in de 66e minuut miste snelheid en kon simpel door doelman Jasper van Oss worden verwerkt en de goed genomen vrije trap van Luuk de Beer, in de 88e minuut, werd door Jasper uit het doel getikt. WEC kreeg ook nog wel enkele kansjes, maar omdat er niet meer werd gescoord eindigde het treffen dus in een 0-2 stand. Boskant moet ook na 4 wedstrijden nog op zoek naar wedstrijdpunten!

Boskant 1-WEC 1 16-10-2022_4656jpgBoskant 1-WEC 1 16-10-2022_4671jpgBoskant 1-WEC 1 16-10-2022_4685jpgBoskant 1-WEC 1 16-10-2022_4692AjpgBoskant 1-WEC 1 16-10-2022_4661jpg