vv Boskant is gestart met 30+ Dames team

zondag 25 september 2022

Afgelopen vrijdag 23 september werd er in de avond gevoetbald bij vv Boskant. De uitvoering van het besluit om bij de KNVB in te schrijven voor de categorie Dames 30 +.
Er bleek behoefte bij de dames om op wat latere leeftijd opnieuw actief te kunnen deelnemen aan de voetbalsport. Een wat andere invulling dan standaard. Op de vrijdagavond met een aantal teams in een soort poulevorm. Korte wedstrijdjes, maar wel een aantal op één avond. Met de bekende 3e helft als afsluiting!

Afgelopen vrijdag 23 september is het seizoen van start gegaan. vv Boskant was gastheer voor de 4 bezoekende 30 + damesteams. In series van 2 speelden alle teams een wedstrijd(je) tegen elkaar.

Uitslagen
KnipselJPG
Het team wat namens vv Boskant deel heeft genomen.
Damesvoetbal vrijdagavond competitie start 3a2620d1da26jpg

Onze club werd vertegenwoordigd door een groep enthousiaste beginners en ervaren voetbalsters. Zij zijn echter nog op zoek naar versterking voor het team. Ben jij, of ken jij iemand (met of zonder voetbalervaring) die wil komen voetballen bij vv Boskant? Neem dan contact met ons op middels de facebookpagina van onze club. Als je eerst een keertje mee wil trainen voordat je jezelf definitief aan gaat melden, kan dat simpel geregeld worden.

Sportieve groeten,
VV Dames vrouwen 30+


Vorige