Vriendinnen dag vv Boskant zeer geslaagd!

Monday 11 April 2016

Afgelopen zondag heeft vv Boskant een vriendinnentraining georganiseerd. De opkomst was groot, het leeftijdsverschil was behoorlijk, maar het was gezellig. Vanwege het grote leeftijdsverschil is er in twee groepen getraind. De allerkleinsten moesten even wennen maar veel kinderen kennen anderen al van school dus het ijs was zo gebroken. Eerst met zijn allen (klein en groot) warmlopen en daarna gesplitst wat bal technieken. En als afsluiting in het heerlijke zonnetje natuurlijk een partijtje voetbal. Dat is toch altijd het leukste!

De wat oudere meiden hebben op een half veld gespeeld, voor de jongsten waren de afmetingen van het speelveld aangepast. Na een uur flink bezig te zijn geweest, was het genoeg voor de allerkleinsten.

Als afsluiting hebben we in de kantine nog wat gedronken met iets lekkers erbij.

2016-4-10 Meidentraining_13jpg
Meer foto's zijn te bekijken op de Boskant site bij media/fotoalbum.
Klik op bijgaande site: www.vvboskant.nl/media/fotoalbum/vriendinnendag-zondag-10-april-2016

Omdat de opkomst zo groot was, is er besloten om voor de allerkleinsten (tot +/- 8 jaar) in ieder geval aanstaande zaterdag 16 april om 10.30 uur nog een (meisjes)training te geven. Alle meiden in die leeftijdscategorie zijn natuurlijk van harte welkom; ook diegenen die de eerste training gemist hebben. Bij voldoende interesse zal er een vervolg op gegeven worden.

Als de wat oudere meisjes interesse hebben, zijn ze hierbij uitgenodigd om een paar keer vrijblijvend mee te trainen met ons meisjes D2-team. Die trainen op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18.15 uur.

Er wordt getraind op sportpark de Scheeken aan de Hazelaarstraat in Boskant.

Voor informatie kun je mailen naar jeugdcommissie@vvboskant.nl


Vorige