Voetbalvereniging Boskant zoekt verzorger voor de selectie!

woensdag 23 oktober 2019

Door veranderde werkomstandigheden van de huidige verzorger, is voetbalvereniging Boskant met spoed op zoek naar een verzorger of verzorgster voor haar selectie elftallen.

Van de verzorger/verzorgster wordt verwacht dat hij/zij op dinsdag- en donderdagavonden vanaf 18.45 uur aanwezig is in Boskant om geblesseerde spelers te behandelen of preventief te verzorgen (sportmassage en tapen). De trainingen starten om 19.30 uur. Daarnaast heeft het de grote voorkeur van de technische commissie, dat de verzorger/verzorgster ook op zondagen aanwezig is rondom de wedstrijden van ons eerste elftal.

Het eerste elftal van v.v. Boskant speelt momenteel in de 4e klasse en het tweede elftal in de reserve 2e klasse. De trainers- en leidersstaf rondom de beide elftallen is verder volledig ingevuld en er is binnen die staf sprake van een erg prettige sfeer en samenwerking. Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten over de inhoud of vergoedingen? Neem dan a.u.b. even contact op met onze technische commissie via info@vvboskant.nl

Mocht je zelf geen interesse hebben, maar wel mogelijk geschikte kandidaten kennen, laat het ons dan zeker ook even weten!

Met sportieve groeten en bedankt,

Technische Commissie v.v. Boskant