Vlooienmarkt t.b.v. jeugd vv Boskant zeer succesvol verlopen!

dinsdag 31 mei 2022

Eindelijk was het zover, afgelopen Hemelvaartsdag vond de jaarlijkse vlooienmarkt weer plaats. De laatste editie was in 2019, dus iedereen was toch enigszins gespannen of het weer een succes zou worden.
Aan spullen geen gebrek! De afgelopen jaren hebben we veel kunnen verzamelen, een tijdelijk een inzamelingsstop was zelfs noodzakelijk om niet overspoeld te worden met “vlooien”. Grote dank gaat uit naar Edward vd Elsen omdat we bij hem onze spullen mochten opslaan.

Op een klein buitje na, tijdens het inzamelen op de maandagavond, zijn de vlooienmarkt activiteiten verder “droog” verlopen. Met de hulp van het 2e en 4e elftal was de opbouw van de markt “een fluitje van een cent”. Eén rit met de vrachtauto van Ton van de Wijdeven bleek zelfs onvoldoende om alle koopwaar bij de kantine te krijgen!

 Op Hemelvaartsdag zijn we (om 6.30 uur!) met man en macht aan de slag gegaan met het uitstallen van de “vlooien”. Ook nu bleek weer dat vele handen licht werk maken! Om 9:30 stonden alle spullen opgesteld als in een prachtig warenhuis! Op een lege maag kun je niet verkopen, dus met zijn allen even de kantine in voor een kop koffie en een broodje. In de tussentijd bleek dat de bezoekers de weg naar sportpark de Scheeken gevonden hadden want we waren bijna “uitverkocht” bij de opening.

Vlooienmarkt mei 2022_3653jpg
Elektronische apparaten, kleding in een prachtige hoek die niet onder doet voor menig kledingwinkel, huishoudelijke spullen, het vele kinderspeelgoed, tuingereedschap, prachtige boeken en natuurlijk de sfeermaker van de markt: LP’s en CD’s. Naast veel ervaren vlooienmarkt verkopers hadden we ook veel nieuwe vrijwilligers die zich moeiteloos ontpopten tot ware topverkopers om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onze jeugd!

De aanwezigheid van de kipkar van Olieslagers maakte de dag voor veel aanwezigen helemaal goed. De onweerstaanbare geur van allerlei kiplekkernijen deed velen kort even aanleggen op het terras voor een hapje en een drankje.

Om 14 uur werd de markt gesloten en kon er geruimd worden. Bij voorbaat zonder extra (afvoer)kosten. Met een bezoekersaantal van ruim 650 personen en een opbrengst van ruim 5000 euro voor onze jeugd kunnen we ook deze keer weer terugkijken op een gezellige en succesvolle dag!Vlooienmarkt mei 2022_3633jpg
Vlooienmarkt mei 2022_3646jpg
Vlooienmarkt mei 2022_3650jpg
Vlooienmarkt mei 2022_3652jpg
Vlooienmarkt mei 2022_3667jpg


Vorige