Vermaak voor jong en 'oud'

Wednesday 24 February 2016

Toevalligerwijs werden er op 20 februari j.l. 2 activiteiten voor de Boskantse voetbaljeugd georganiseerd: de 'Open Minidag' voor de allerjongsten en het 'Darttoernooi' voor de oudsten.

De bedoeling van de minidag is om, naast leuke spelletjes te doen met de huidige mini’s, ook nieuwe kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met voetbal en dan natuurlijk in het bijzonder het voetbal bij v.v. Boskant. Ondanks het feit dat er in potentie voldoende kleine voetballertjes in Boskant rondlopen viel het aantal nieuwe gezichten een beetje tegen. Wellicht dat er tijdens de minidag later dit seizoen, wanneer we niet meer in het zaaltje maar gewoon buiten trainen, meer nieuwe gegadigden zijn. Neemt niet weg dat alle kindjes die aanwezig waren het heel erg leuk hebben gehad. Na afloop was er nog tijd om met hun cadeautje in de zaal te spelen en was er natuurlijk ook nog tijd om wat te drinken en te snoepen. Wanneer er kinderen en ouders nieuwsgierig zijn geworden kan men zich ook nog aanmelden voor een gewone training op 5 maart.

Open_Minidag_20-02-2016jpg
’s-Avonds was het tijd voor de oudste jeugd. Deze jongeren mochten hun krachten meten op de dartbaan. Tijdens een gezellige, gemoedelijke avond, werden vele partijen afgewerkt. Als er niet gedart werd, kon men via Fox Sports live diverse voetbalwedstrijden volgen, kletsen of een potje biljarten. In de grote finale stonden Willem van der Zanden en Zep Veldkamp tegenover elkaar, waarna de laatstgenoemde als jeugddartwinnaar 2016 de boeken in kan gaan.

Darts_ABCjpg

Vorige