Veel muzikaal talent bij v.v. Boskant

maandag 16 januari 2017

Er kan weer een spannend muzikaal weekend worden bijgeschreven in de geschiedenis van v.v. Boskant. In een prachtig aangekleed nieuw onderkomen (lees: tent) is het op de vrijdag bij de senioren een heel gezellige avond geworden. Het optreden van de plaatselijke zanger Koossie Citroen, nadat de laatste artiesten het podium hadden verlaten, droeg daar zeker aan bij!

Koossie CitroenjpgKoossie

De originaliteitsprijs deze avond was voor het team van Boskant 2. Met hun qua tekst aangepast nummer “YMCA” van The Village People, gaven ze een originele eigen inbreng aan de ‘Boskant got Talent’ activiteit.

Boskant 2_01jpgBoskant 2

De keuze van de jury om de Kantinedames uit te roepen tot winnaar, was er een waarop geen enkele bezoeker ook maar enige kritiek had. Met Toos als “leadzangeres”, aangevuld met “onze kantinedames” kan het nummer “Do, Re, Mi” uit de Sound of Music zo naar een professioneel podium!

Kantinedames_01jpgKantinedames

Zondagmiddag was het de beurt aan de jeugd. Ook dit jaar maakten de vele deelnemers er met een aantal prachtige optredens weer een gezellige happening van. Bij de 7-tallen ging de beker voor het beste playback optreden met het nummer ‘Bewegen is gezond’ van Kinderen voor Kinderen naar het F1 team.

F1 winnaar 7-tal_01jpgF1

Bij de 11-tallen ging de D1 met hun medley uit ‘Frozen Sing a Song’ met de 1e prijs aan de haal.

D1 winnaar 11-tallenjpgD1

De originaliteitsprijs bij de jeugd was dit jaar voor de Minies. Hun swingende ‘Pinguïn Dans’ in een wel bijna originele pinguïn outfit, wist bij de jury de hoogste score te behalen!

Minies_01jpgMinies

Natuurlijk zijn er nog veel meer foto's gemaakt van de optredens van vrijdag en zondag.
Maar .......... onze fotograaf heeft wat tijd nodig om ze te verwerken; daarna zullen ze via onze site te bewonderen zijn!











Vorige