Veel muzikaal talent bij Boskants got Talent

maandag 11 januari 2016

Er kan weer een spannend muzikaal weekend worden bijgeschreven in de geschiedenis van v.v. Boskant. Na een wat aarzelend begin is het op de vrijdag bij de senioren een heel gezellige avond geworden. Het optreden van volkszanger Bas Vermeer, nadat de laatste artiesten het podium hadden verlaten, droeg daar zeker aan bij!

Playback senioren 2016_40jpgBoskant 3 op route in België?

De originaliteitsprijs deze avond was voor het team van Boskant 3. Met hun vertolking “België” van Het Goede Doel, gaven ze met een meer dan complete opkomst een positieve impuls aan de ‘Boskant got Talent’ activiteit.

Playback senioren 2016_52jpgPresentator Jos op weg naar de jury voor hun oordeel over het optreden van Boskant 2

In het kader van het thema ‘Europa’ bezocht het team van Boskant 2 de oosterburen. En met muzikaal succes. De medley, samengesteld uit een aantal bekende “schlagers”, werd door de jury verkozen tot winnaar van de avond.

Zondagmiddag was het de beurt aan de jeugd. Een belangrijk onderdeel van een optreden bij de jeugdteams is van oudsher de aankleding. Menig ouder heeft zich ook dit jaar weer flink in het zweet moeten werken, maar het resultaat was er dan ook naar. De opbouw- en afbreektijd overtrof in de meeste gevallen de lengte van het optreden! Het muzikaal niveau op de zondagmiddag is al jaren hoog. Toch is het een aantal teams weer gelukt op er nog een schepje boven op te doen. Met name het optreden van onze C1, ‘Sprookjes uit de kast’, een combinatie van muziek en gesproken tekst, was er een met een hoog originaliteitsgehalte. Er was daarom ook nauwelijks discussie over de vraag wie met die beker aan de haal ging!

C1 winnaar originaliteit 2016_01jpgOnze C1, vanzelfsprekend zo trots als een pauw!


F1 winnaar 7-tallen 2016_01jpgOns F1 team na hun optreden

Bij de 7-tallen ging de beker voor het beste playback optreden met het nummer ‘Sprookjesboom uptown funk’ naar het F1 team.

D2M winnaar 11-tallen 2016_01AjpgOns D2 meidenteam; de eerste prijs is binnen!

Bij de 11-tallen gaf het D2 meidenteam, dat bezig is met haar eerste competitieseizoen, ook bij dit muziekfestijn meteen maar haar visitekaartje af. Met een swingend optreden van K3 ‘De 3 biggetjes’ werd de eerste prijs binnengehaald!

Foto’s van de vrijdagavond kunt u bezichtigen. Klik daarvoor op de onderstaande link:
www.vvboskant.nl/media/fotoalbum/boskants-got-talent-senioren-2016

(Foto’s van de jeugd moeten nog bewerkt worden en zullen daarom (pas) over enkele dagen op de site worden geplaatst)Vorige