Veel mini’s bij Open Dag v.v. Boskant

Monday 27 September 2021

Afgelopen vrijdag  24 september vond de jaarlijkse ‘open minidag’ weer plaats bij v.v. Boskant.
De allerkleinsten hebben dan de kans een proeftraining te volgen om te ervaren hoe leuk ze het spelletje vinden en of ze vaker zouden willen gaan voetballen. De opkomst was wederom heel goed en bestond uit een mix van nieuwe kinderen (jongens en meisjes uiteraard) en de geroutineerde mini’s met al een seizoen trainingservaring op zak.

In de gebruikelijke warming up (kat-en-muisspel) werd al met energie gesmeten door de kinderen en na het intensieve voetbalparcours, dat daarop volgde, was het pijpje bij veel mini’s al aardig leeg. Gelukkig is er dan altijd nog het partijtje, waarvoor iedereen zich dan toch wel weer weet op te laden! Na dit fanatieke onderlinge potje gingen alle kinderen met iets lekkers weer naar huis om daar (ongetwijfeld) nog even verder te oefenen met de bal, die ze op het einde uiteraard ook nog kregen.

Open minidag_0583jpg
Vanaf nu kunnen alle mini’s iedere zaterdagochtend weer komen trainen. Dit is geheel kosteloos en ook nieuwe kinderen blijven meer dan welkom! Wel zoeken we nog wat vrijwilligers die af en toe zo’n training willen verzorgen. Zou je dat graag willen doen, kom zaterdagochtend (10.00 uur) dan even kijken naar een voorbeeldtraining! De kinderen zijn zeer enthousiast en willen natuurlijk het liefst wekelijks “de plak op”.

Op de site kunt u nog meer foto's bewonderen. Klik daarvoor op bijgaande link: https://vvboskant.nl/media/fotoalbum/2021-open-minidag

Vorige