Uitnodiging Nieuwjaarsloterij en Quiz

woensdag 06 januari 2021

Beste allemaal,

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Hopelijk wordt dit het jaar waarin oude tijden gaan herleven en we elkaar op een "normale" manier kunnen ontmoeten.

Onze eerste "digitale" ontmoeting van het jaar kan gelukkig al wel snel weer plaatsvinden.

Zoals in de vorige mail gemeld kunnen we geen nieuwjaarsreceptie organiseren, maar gaat de trekking van de nieuwjaarsloterij gewoon door.

Komende zondag, 10 januari vanaf 14.00 kunnen jullie de trekking "live" meebeleven en zien of jijzelf of bekenden in de prijzen zijn gevallen. Door eerst op onderstaande link te klikken en daarna te klikken op "doorgaan in deze browser" kun je deelnemen:
Nieuwjaarsloterij en Quiz 2021

Tussen de trekkingsrondes door wordt er ook een leuke kleine quiz gehouden. Dit doen we in "Kahoot". Hiervoor heb je een mobiele telefoon met internetverbinding nodig. Het is makkelijk als je vooraf even de "Kahoot" app download, maar dit is niet noodzakelijk.

Er is op dit moment weinig te beleven op sport, horeca -en evenementengebied. Dus hopelijk heb je tijd om vanaf 14.00 uur met ons mee te doen. Het zou geweldig zijn als we massaal met z'n allen inloggen!

Wij hebben er zin in en hopen je komende zondag vanaf 14.00 uur digitaal te ontmoeten!

Met sportieve groet,
Organisatie Nieuwjaarsloterij en bestuur vv Boskant

Vorige