Uitnodiging klankbordgroep MFA Boskant

vrijdag 13 december 2019

Beste Boskanter,

Graag willen we een beroep op je doen.

Zoals bekend zijn er plannen om een multifunctionele accommodatie te bouwen in Boskant. Dit idee komt vanuit de sportverenigingen die samen op sportpark De Scheeken en sportpark De Esdoorn gevestigd zijn. De achterliggende gedachte is het vooruitzicht op een toekomstbestendig gebouw, waarin krachten gebundeld en faciliteiten gecombineerd kunnen worden. Tijdens de goed bezochte informatiebijeenkomst van 18 maart bleek dat er nog veel onduidelijk was, enige misverstanden bestaan en nieuwe inzichten zijn. Met name het mogelijk verplaatsen van instanties (lees school) wekte discussie op.

Eind januari 2020 komt vanuit onderzoek nieuwe informatie ter beschikking. Het is de bedoeling dat een klankbordgroep waarin mensen vertegenwoordigd zijn die diverse geluiden binnen de Boskantse samenleving vertegenwoordigen een advies gaat uitbrengen richting de werkgroep en andere betrokkenen.

Voel je je betrokken bij Boskant en wil je meedenken over de toekomst van ons unieke dorp, meld je dan voor 30 januari aan bij:  info@dorpsraadboskant.nl  De eerste bijeenkomst van de klankbordgroep is gepland op 10 februari.

We horen graag van je!

Werkgroep MFA



Vorige