Uitnodiging Algemene ledenvergadering 24 juni

dinsdag 22 juni 2021

Beste allemaal,

Tijdens de Teams vergadering van afgelopen najaar hebben we al een aantal officiƫle (verplichte) zaken afgehandeld. Dit keer komen andere belangrijke zaken aan de beurt. Het wordt een bijzondere vergadering met een feestelijk tintje. Zoals aangegeven zullen we op veld 2 plaats gaan nemen en gaat alles in de open lucht gebeuren. We moeten dus van nu af aan gaan duimen voor droog weer. En mochten we pech hebben is het advies om een paraplu / partytent mee te nemen of regenpak aan te trekken ;-)

Datum: Donderdag 24 juni 2021

Agenda (tijden zijn richttijden):

20.30 uur             Opening door onze voorzitter Huub van der Zanden

20.35 uur             Terugblik afgelopen periode en vooruitblik/plannen komende periode

20.45 uur             W.B.T.R.

20.50 uur             FinanciĆ«le stand van zaken

21.00 uur             Technische Commissie

21.10 uur             Rondvraag

21.15 uur             Bestuursverkiezing: Rudy Neggers, Willy van der Heijden, Ron van Breemen (allen aftredend en herkiesbaar)

21.30 uur             Huldiging Jubilarissen: 40 jaar: Carlo Opheij, Michael van den Hove, Stefan van den Berk, Igo van Roosmalen

50 jaar: Gerard Otten

60 jaar: Theo de Koning, Toon Hageman

22.00 uur             Opening nieuwe Led Verlichting

Stukje huiswerk:

jullie zien als agendapunt W.B.T.R. staan. Per 1 juli wordt deze (voor ons belangrijke wetswijziging) ingevoerd. Besturen van verenigingen worden hierdoor nog zwaarder aansprakelijk gemaakt. Vrijwel alle verenigingen zullen hierdoor hun statuten moeten gaan wijzigen. Jullie kunnen zelf op de website www.wbtr.nl lezen wat deze wet inhoudt. Jullie kunnen via deze link lezen hoe wij hier als vv Boskant mee om gaan. Mochten jullie hier op- of aanmerkingen over hebben dan horen wij dit graag. Het liefst voorafgaand aan de vergadering en per mail.

Zoals jullie zien is de agenda verre van "conventioneel" maar dat is afgelopen Coronaperiode ook niet geweest. We hopen jullie op 24 juni te ontmoeten!

Bestuur vv Boskant