Stoplichtfeest op Valentijnsdag

woensdag 10 februari 2016

Als het weer het toelaat begint voor alle seniorenteams op zondag 14 februari de tweede helft van de competitie. Omdat het die dag Valentijnsdag is en Boskant 1 thuis speelt tegen WEC, zijn de draaiboeken voor de derde helft meteen na de winterstop al uit de kast gehaald.

In het teken van Valentijnsdag staat er na de wedstrijd een stoplichtfeest op het programma. Dit houdt in dat iedereen aan de hand van de kleuren van een stoplicht laat zien dat hij of zij vrijgezel (groen) is, bezet (rood) is, of nog twijfelt (geel). Hiervoor wordt een bijpassend lichtstaafje uitgereikt. Hopelijk kunnen de twijfelaars worden overgehaald en kunnen de groene staafjes aan het einde van de avond allemaal worden omgeruild voor een rood exemplaar!

De muziek zal worden verzorgd door het DJ duo Extremendous en er kan entertainment worden gevonden in de vorm van radje draaien met een dartpijltje. Daarnaast zijn er stoplichtdrankjes te koop om het thema nog maar eens te benadrukken.

Ben jij vrijgezel of was je te laat met het reserveren van een restaurant, kom dan op Valentijnsdag naar de kantine voor een romantische avond!

Vorige