Stem op Thijs bij de Meierijstad SportAwards

vrijdag 24 mei 2024

Niet ieder jaar willen we speciale vrijwilligers aandragen voor een "vrijwilligersaward" van de gemeente. Simpelweg omdat √°lle vrijwilligers voor ons belangrijk en bijzonder zijn.

Toch hebben we ook dit jaar weer iemand aangedragen namelijk:

Thijs van Asveldt

De argumenten die we hiervoor gegeven hebben staan hieronder genoemd.

"Wij nomineren Thijs, omdat hij ondanks zijn jonge leeftijd (28 jaar) al heel veel diverse en zeer verantwoordelijke vrijwilligerstaken op zich neemt en heeft genomen. Zo zit hij al jaren in de activiteitencommissie en is hij (mede)kartrekker bij heel veel uiteenlopende activiteiten. Ook is hij sinds kort voorzitter van de enorm belangrijke kantinecommissie en verricht hij ook hier belangrijk en coördinerend werk. Wat ook heel bijzonder is, is dat hij, ondanks dat hij enorm graag op stap gaat en laat naar bed gaat, toch (bijna) iedere zondagochtend vroeg de kantine opent! Thijs is een unieke, fijne persoonlijkheid en een voorbeeld voor mensen zeker in zijn leeftijdscategorie. Wij zijn enorm trots dat wij een club zijn die zulke leden heeft!"

Uiteraard krijg Thijs zijn vrijwilligersaward, maar misschien dat we dankzij jullie hier nog een extra dimensie aan kunnen geven.

Wanneer je op onderstaande link klikt dan kan hij nog Vrijwilliger van het jaar voor heel Meierijstad worden! Doe dit dan wel snel want stemmen kan maar tot 28 mei!!

https://www.meierijstadbeweegt.nl/sportawards

Vorige