Stem op Boskant bij Rabo ClubSupport!

woensdag 11 september 2019

Voorgaande jaren nam v.v. Boskant telkens deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Dat gaat dit jaar wederom gebeuren, alleen dan onder de naam Rabo ClubSupport. Steun onze club door je stem uit te brengen! Lees hieronder hoe het precies werkt.

Bij Rabo ClubSupport kunnen verenigingen een maatschappelijk bestedingsdoel opgeven, waarop vervolgens gestemd kan worden door leden van de Rabobank. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe groter de financiƫle bijdrage van de Rabobank. Afgelopen jaren is er goed op ons gestemd, waardoor we steeds een heel mooi bedrag hebben ontvangen. Ook dit jaar is een dergelijke financiƫle bijdrage natuurlijk meer dan welkom.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen rond 15 september per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 27 september tot en met 11 oktober brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen. Als iemand klant is, is deze niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Meld je dan zo snel mogelijk aan als lid van de bank om nog mee te kunnen stemmen. Aanmelden als lid kan nog tot en met 22 september. Het lidmaatschap kan worden aangevraagd via deze website en is helemaal gratis.

Bent u al wel lid? Houd uw brievenbus in de gaten en zorg dat de unieke stemcodes niet bij het oud papier verdwijnen!

Bedankt,

Bestuur v.v. Boskant