Sneeuwzeskamp jeugd vv Boskant

vrijdag 12 februari 2021

In de coronatijd toch nog een positieve opsteker voor de jeugd van vv Boskant. De alternatieve trainingsavond, afgelopen woensdag, leverde alleen maar positieve reacties op bij de deelnemers.
En na afloop door de verhalen thuis, ook nog bij hun ouders!

Ruim 50 JO8, MO10, JO10, JO11, JO12, MO13 en MO17 spelers en speelsters moesten vol “aan de bak” op het met een dikke sneeuwlaag bedekte trainingsveld. Deze keer dus voor de winterversies van een aantal leuke spelonderdelen zoals jeu de boules, voetbal, curling, slalom parcours, slee glijden en knuffel gooien. Technisch vaak al lastig, maar met plaatselijk 30m cm sneeuw ook nog een conditioneel gevecht.

 IMG_0452vjpg

Uitgeteld door de vele inspanningen

Als er sneeuw ligt, is het koud. Dus was er, groepsgewijs in verband met de 1,5 meter regel, een pauze ingelast voor een ‘natje en een droogje’! Het ‘natje’, een heerlijke beker warme chocomel ging er natuurlijk gretig in en ook met de warme snacks, het 'droogje' had onze jeugd geen enkel probleem!

 IMG_0492vjpg

Heerlijk!!

Tussendoor was al wat geoefend voor het afsluitende ‘sneeuwballengevecht’, maar toen het, als afsluiting van een harstikke leuke avond zo ver was, vlogen de sneeuwballen je om de oren!

 Als organisatie kijken we dan ook terug op een zeer geslaagde activiteit. Het is belangrijk voor de vereniging dat we ondanks alle beperkingen in verband met het Coronavirus (en het weer, maar dat was natuurlijk deze keer niet echt vervelend) voor onze jeugd een leuke en sportieve avond hebben kunnen organiseren.

Ook voor onze fotograaf was het ‘werken’ onder minder ideale omstandigheden. Maar wie toch nog wat wil terug kijken moet naar de Boskant site via:

https://vvboskant.nl/media/fotoalbum/2021-sneeuw-zeskamp-jeugd-vv-boskant


Vorige