Samenstelling en indeling seniorenteams

maandag 30 mei 2016

De competitie zit er alweer enkele weken op, tijd en ruimte voor de TC om zich (nog) intensiever met de samenstelling en de indeling van de seniorenteams (inclusief dames voor alle duidelijkheid) voor het volgend seizoen bezig te houden. Het voorwerk is al een heel eind gedaan. Zover dat na een bijeenkomst met het volledige kader zo snel als mogelijk een "definitief" voorstel richting leden kan worden gedaan.

De bijeenkomsten zijn gepland op woensdag 8 en donderdag 9 juni.

Op woensdag 8 juni is er in de kantine van v.v. Boskant een bijeenkomst gepland voor het kader voor onze selectie. Aanvang bijeenkomst: half 8.
Vanzelfsprekend zal eenieder persoonlijk worden uitgenodigd, maar voor "de zekerheid" noem ik (Wil van der Linden) toch alvast de namen (in willekeurige volgorde) nog een keer:Rudy Neggers, Wil van der Linden, Mayk van Driel, Jan van Hastenberg, Thom Saris, Lindy Bright, Huub van der Zanden, Jan van Boxtel, Fred van Bussel, Willy van der Heijden en GĂ©rard Eeuwes.

Een dagje later, op donderdag 9 juni is er soortgelijke bijeenkomst, maar dan voor het kader van de lagere teams. Ook deze bijeenkomst is gepland om half 8. Ook hier voor "de zekerheid" nog even de namen: Frans van Hastenberg, Erik van Kronenburg, Gerard van de Hagen, Rudy Neggers, Kees de Jong, Bart Rovers, Frank van der Heijden (Pop.laan), Lamber van Kronenburg, Ad Heijmans, Hans van Driel, Ton van de Wijdeven, Toon van Eerd, Glenn van der Heijden, Brett Veldkamp, Ad Nouwens, Huub van der Zanden, Willy van der Heijden en Wil van der Linden.


Vorige