Pubquiz voor veel deelnemers hersenpijniging

dinsdag 01 november 2016

Het was afgelopen donderdag een herrie van jewelste in de kantine van v.v. Boskant. U kunt het zich vast wel voorstellen wat er gebeurt als ruim 70 deelnemers de lastige vragen van de Pubquiz organisatie op het levensgrote beeldscherm voor ogen krijgen. Allereerst een bijna hoorbaar "gefluister" om de eerste ingevingen te delen met de teamgenoten, meestal meteen gevolgd door neen-schuddend gemompel, krakende hersencellen en corrigerende alternatieven! Ook aan deze editie van de Pubquiz heeft menig deelnemer, het kan bijna niet anders, pijnlijke hersenen overgehouden, want heel veel vragen bleken van de A-categorie.

Pubquiz nov 20016_04jpg
En de winnaars? Het dreigt een saai verhaal te worden. Sinds het vertrek van presentator Jos van der Zanden, die overigens met z'n vroegere teamgenoten na afloop wel op de foto wilde, is er eigenlijk niet veel veranderd en blijkt het viertal Rudy Neggers, Erik Tijs, Frank Konings en Anton van der Werff een niet te kloppen team. Om de plaatsen daarachter woedt telkens wel een hevige strijd en het is op voorhand niet altijd te voorspellen hoe daar de volgorde wordt.

Pubquiz nov 20016_07jpg

Een woord van dank mag gerust uitgaan naar GĂ©rard en Michael, die toch weer in staat bleken om er, samen met de deelnemers, een gezellige Pubquiz avond van te maken.

Pubquiz nov 20016_05jpg
Pubquiz nov 20016_06jpg
Pubquiz nov 20016_02jpg

Pubquiz nov 20016_01jpg

Vorige