Prachtige aanwinst voor v.v.Boskant

Tuesday 21 December 2021

Toen begin 2020 erelid Wim van Hastenberg overleed was er geen mogelijkheid om afscheid van hem te nemen. Toen het weer mocht is dit op 16 augustus 2020 ruimschoots gecompenseerd en is hij door familie en vrienden op sportpark De Scheken op indrukwekkende herdacht. 

Het was op die dag dat v.v.Boskant door zijn dochter Frency een prachtig veld aangeboden kreeg. Een werkgroep bestaande uit vrienden van Wim en experts vanuit de voetbalclub gingen aan de slag om het cadeau te realiseren. Zij hebben ook contact gezocht met het Rabobank Dichterbijfonds omdat de plannen steeds mooier en groter werden. Dit fonds wist het masterplan op zijn waarde te schatten, waardoor ook vanuit de Rabobank een prachtig bedrag ter beschikking werd gesteld. 

Het “Wim van Hastenberg ontmoetingsveld” is precies gelokaliseerd op de grens tussen Voetbal, Tennis en Jeu des Boules. Dé perfecte plek voor jong en oud om elkaar te ontmoeten. Tegelijkertijd symboliseert het ook de bijzonder goede samenwerking tussen deze 3 sportverenigingen. Na een dankwoord van voorzitter Huub van der Zanden, verrichtten dochter Frency van Hastenberg en kleinzoon Lenn van Hastenberg de officiële opening. 

De kleine, trotse, voetbalvereniging v.v.Boskant kan de opening van deze aanwinst met gouden letters in de clubhistorie bijschrijven. De nagedachtenis aan Wim zal altijd levend blijven.

DSC_0028JPG

DSC_0039JPG

DSC_0037JPG

DSC_0051JPG

DSC_0067JPG

Vorige