Playback evenement jeugd vv Boskant blijft bijzonder

dinsdag 15 januari 2019

Met 10 optredens was de playback op vrijdagavond bij de senioren al aardig gevuld, maar dat haalde het niet bij de zondagmiddag waarop liefst 13 teams het podium ‘beklommen’.
Van het thema ‘Beestenboel’ is door de jeugd van Boskant optimaal gebruik gemaakt, zodat het na afloop meer leek op een ‘Beestenbende’! Veel leuke optredens zodat de jury ook bij de jeugd “overuren’ maakte voor het verdelen van de ereplaatsen. Alhoewel de keuze misschien toch ook weer niet zo moeilijk was omdat een aantal teams topkwaliteit afleverden! 

De originaliteitsprijs was voor het team JO-12 die met hun nummer ‘Roar’ en een uitstekende playback het thema van de middag wel heel dicht benaderde. De JO-7 behaalde met het nummer ‘Haai-alarm’ de 1e plaats bij de 7-tallen. Bij de 11-tallen trok het team van de MO-15 aan het kortste eind met hun zelf in elkaar gezette uitvoering ‘Beestenboel’. Gelet op het enthousiasme, zowel bij de deelnemende teams als bij de toeschouwers, kijken we nu al uit naar het voor volgend seizoen.


Boskant_1202 JO12jpgJO12

Playback JO7 MooiRooijpgJO7

Playback MO15 MooiRooi AjpgMO15


Vorige