Oud & Nieuw bij v.v. Boskant

donderdag 06 januari 2022

In een tijdsbestek van 3 dagen is er toch weer leuke reuring binnen onze vereniging geweest. Binnen alle beperkingen is er gezocht naar mogelijkheden om tradities te laten doorgaan. Zo is de oliebollenverkoop op oudejaarsdag dankzij alle vrijwilligers en de oliebollenkopers weer prima verlopen. De opbrengst was weer geweldig en zeer welkom in deze tijden. Over opbrengsten gesproken. Ook de opbrengst van de nieuwjaarsloterij brak weer alle records dankzij de lotenkopers en inzet van zeer veel mensen.

Net als vorig jaar werd de trekking van de loterij online verricht, tijdens de online nieuwjaarsreceptie. Vele leden hebben dit spektakel gevolgd en zijn getuige geweest van de nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter. Uit de terugblik van Huub bleek dat we ondanks corona toch ontzettend veel hebben weten te realiseren en uit de vooruitblik blijkt dat er nog heel wat grote zaken te gebeuren staan. Denk onder andere maar eens aan het kunstgrasveld dat we op zeer korte termijn gaan krijgen.

Nieuw vorig jaar tijdens het online nieuwjaarsevenement was de “Kahoot” quiz. En ook dit jaar werd er fanatiek door velen aan meegedaan. Enkele hilarische momenten tijdens de online bijeenkomst: “Die hard” Ajax fan Rens van de Wijdeven wint een PSV bal en vader van 2 zoontjes Rudy Neggers, kent feilloos de echte en volledige namen van een barbiepop. Ondanks het feit dat de voorkeur altijd naar een “live” bijeenkomst blijft uitgaan was de mix van informatie en entertainment toch weer een succes.

Nieuwjaarsreceptiejpg