Ook Nulandia te sterk voor Boskant

dinsdag 14 mei 2019

Het is Boskant niet gelukt om een einde te maken aan de tegenvallende reeks van de laatste weken. Op bezoek bij Nulandia moest het zijn meerdere erkennen in de beter in vorm verkerende thuisploeg. Het werd uiteindelijk 3-1.

De eerste helft was van Boskant zijde niet erg sterk. De ploeg uit Nulandia draait bovenin mee en dit verschil was in de wedstrijd ook terug te zien. Na ongeveer twintig minuten resulteerde dit krachtsverschil in een terechte 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Een voorzet vanaf rechts bleef hangen op de rand van het strafschopgebied en werd met een boog over Boskant doelman Tom van der Heijden geschoten. Het lukte Boskant zelf niet om gevaarlijk te worden voor het vijandige goal en uiteindelijk vergrootte Nulandia de marge in de eerste helft al naar twee. Opnieuw was een aanvaller van de geel-zwarten de Boskantse verdediging te snel af en wist hij een voorzet vanaf de linkerkant tot goal te promoveren.

DSC_74791JPG

In de tweede helft kwam Boskant iets beter in haar spel. Er werd wat beter gecombineerd en uiteindelijk kwam ook het vijandelijke doel steeds dichterbij. Helaas resulteerde dit nog niet in echt grote kansen. Halverwege de tweede helft was het echter Nulandia dat de wedstrijd al vroegtijdig in het slot gooide. Een droge schuiver vanaf rand zestien betekende de 3-0. Het lukte Boskant uiteindelijk nog wel om een eretreffer te maken. Na een lange reeks van wedstrijden zonder doelpunten werd eindelijk het net weer eens gevonden. Het was Rens van de Wijdeven die, na een goede solo door het hart van de defensie, de 3-1 op het scorebord wist te brengen. Helaas bleef het bij deze eretreffer en zodoende werd er wederom zonder punten afgereisd naar Boskant.

DSC_74701JPG