NLdoet: 15-16 maart, kom ook in actie!

zaterdag 09 maart 2019

Het weekend van vrijdag 15 en zaterdag 16 maart staat in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het Oranje Fonds organiseert dan, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet. Dit evenement zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Onze vereniging is, net als vorig jaar, ook een van de deelnemers! Met een grote groep vrijwilligers grijpen wij deze dagen aan om de nodige werkzaamheden op ons sportpark te verrichten. Vorig jaar heeft ons eerste elftal flink wat snoeiwerkzaamheden uitgevoerd. Dit jaar is het de beurt aan ons tweede elftal. Ook zij zullen zich gaan bezighouden met het nodige groenonderhoud op ons mooie sportpark. Heb jij groene handen en wil je hier graag bij komen helpen, meld je dan aan bij Willy vd Heijden (0611473560).

Maar niet alleen het tweede elftal komt in actie. Vanuit de kantinecommissie kwam het idee om deze dagen aan te grijpen om ook de kantine een flinke schoonmaak- en opknapbeurt te geven. Voor deze laatste klus kunnen zij echter nog wel een aantal helpende handjes gebruiken. Vind jij het leuk om met enkele clubgenoten je handen eens flink uit je mouwen te steken, kom dan in actie en meld je aan bij Huub vd Zanden (0622714266)!