Nieuwjaarsreceptie 2023 met jubilarissen en loterij!

dinsdag 10 januari 2023

Voor het eerst sinds Nieuwjaar 2020 was het weer mogelijk en toegestaan om een "live" nieuwjaarsreceptie te organiseren. Toch moesten we weer gebruik maken van de in Coronatijd opgedane kennis omdat voorzitter Huub van der Zanden helaas een virus onder de leden had en de vele in de kantine samengekomen leden natuurlijk een nieuwjaarsspeech niet onthouden mocht worden.

De vier jubilarissen van dit jaar werden (digitaal) gehuldigd. Joris van Hastenberg, Thijs Dekkers, Patrick van den Hove en John van der Heijden zijn 40 jaar lid van de Boskantse voetbalclub. Huub sprak hen "gevierlijk" toe omdat ze altijd al te boek stonden als "de 4 musketiers". Voor Huub was het niet zo moeilijk om een verhaal rondom hen op papier te krijgen. Hij was namelijk vele jaren leider van hen tijdens hun tijd bij de jeugd van v.v. Boskant. Bijzonder mooi was het moment dat Thijs namens het viertal het woord richting Huub voerde om ook hem te bedanken voor die mooie tijd en het feit te benoemen dat ze nu pas realiseerden hoe bijzonder het eigenlijk is dat hij al vanaf een zeer jonge leeftijd als vrijwilliger actief is voor onze club en dit nu als voorzitter nog steeds is.

Na de huldiging was het nog niet gedaan met het officiƫle gedeelte. De prijsuitreiking van de WK poule vond nog plaats. Rob van der Heijden mocht als eerste prijs een shirt van het Nederlands elftal in ontvangst nemen. Ook Linda van Heesch (2e plek), Tim van Breemen (3e plek), Yannick Opheij (4e plek) en Frank Thijssen (5e plek) vielen in de prijzen.

Ook de trekking van de nieuwjaarsloterij werd gehouden. Hier was oud-voorzitter Bert de Koning de gelukkige. Hij won de hoofdprijs. De opbrengst uit de lotenverkoop was weer heel hoog. Alle organisatoren, lotenverkoper en natuurlijk lotenkopers heel veel dank hiervoor.

Klik hieronder om de prijswinnaars te bekijken:

 Uitslag nieuwjaarsloterij  

Hierna was er nog ruimschoots de tijd om onder het genot van een hapje (uit een heerlijke hapjespan) en drankje bij te kletsen. Naarmate de sluitingstijd naderde kwam het zelfs zover dat er spontaan een aantal live optredens verzorgd werden: een mooi voorproefje voor "Boskant got Talent" van volgende week!

Als u op onderstaande link klikt dan kunt u de nieuwjaarsspeech van onze voorzitter nog eens nalezen:

 Nieuwjaarsspeech Huub vd Zanden

Hieronder een kleine sfeerimpressie van deze geslaagde dag:

Ron_0690jpg

Ron_0691jpg

Jubilarissen 8 jan 2023_5585 kleinjpg

Jubilarissen 8 jan 2023_5595 kleinjpg

DSC_5599 kleinjpg

Ron_0708jpg

Ron_0712jpg

Ron_0722jpg


Vorige