Mooie opkomst open minidag

woensdag 16 september 2020

Afgelopen vrijdag vond de inmiddels traditionele open minidag weer plaats op ons sportpark. De allerkleinsten hebben dan de kans een proeftraining te volgen om te kijken of ze het voetballen leuk vinden. De opkomst was heel goed en we mochten diverse nieuwe gezichten verwelkomen, evenals een aantal ‘geroutineerde’ mini’s!

Na een warming up in de vorm van wat spelletjes en een parcours, gingen de jongens en meisjes aan de slag met de bal. Uiteraard werd er afgesloten met een echt wedstrijdje. Uiteindelijk gingen alle kinderen met iets lekkers en (uiteraard) een bal moe en voldaan weer naar huis.

Vanaf nu kunnen alle mini’s iedere zaterdagochtend weer komen trainen. Dit is geheel kosteloos en ook nieuwe kinderen blijven meer dan welkom! Wel zoeken we nog wat vrijwilligers die af en toe zo’n training willen verzorgen. Zou je dat graag willen doen, kom zaterdagochtend (10.00 uur) dan even kijken naar een voorbeeldtraining! De kinderen zijn zeer enthousiast en we hopen er volgend seizoen weer een nieuw jeugdteam van te kunnen formeren, dus de hulp van vrijwilligers is hierbij heel belangrijk!

1e71fa15-b915-4c38-9aa7-de373638c43fJPG

IMG_4280jpg