Lastige vragen bij de Voetbal quiz

vrijdag 22 november 2019

Na afloop van de Voetbal Quiz schoot menigeen naar het toilet om in de spiegel te kijken of het vele denkwerk niet  een onherstelbare ‘rimpel’ schade had veroorzaakt! Bij de jongere deelnemers leek dat mee te vallen, maar bij de wat oudere deelnemers waren de rimpels zeker niet minder geworden. Maar gelukkig valt een rimpeltje meer of minder daar niet op!

De organisatie had de 12 teams (circa 50 deelnemers) met vragen uit de categorieën: vv Boskant, Clubs algemeen, Feitjes (tattoos), WK voetbal en Vrouwenvoetbal dan ook het vuur aan de schenen gelegd! Vijf rondes dus, een ware kwelling voor de ‘mindere’ goden onder de deelnemers.

Een verrassende winnaar? Als je vorige edities terug kijkt, misschien wel. Erg goed te beoordelen is dat niet omdat de teams wel eens van samenstelling wisselen. Net als in het echte voetbal vinden er regelmatig ‘transfers’ plaats.
Of dat ook bij ‘De Guppen’ het geval is, moeten we nog navragen, maar het team leek er eentje van de buitencategorie. Liefst 4 van de 5 categorieën wisten ze te winnen. Om het niet te overdrijven: één keer samen met een tweede team en één keer met z’n drieën ex aequo. Met een eindscore van 79,5 punten hielden ze FC Yuri Gazinsky (77 punten), ‘De Dolle Mina’s (71 punten) en nog 9 andere formaties, achter zich! 

Voetbalquiz_4343jpg
Het winnende team!

Voetbalquiz_4341jpgVoetbalquiz_4340jpgVoetbalquiz_4329jpg

Vorige