Komende zondag spannende ontknoping nacompetitie + NL Elftal

vrijdag 14 juni 2024

Allereerst nog een snelle reminder:
Wil je op de valreep nog meespelen met de Boskant EK Poule, of heb je je voorspellingen nog niet ingevuld? Doe dit dan vlug, via de volgende link:

Vandaag begint het Europees Kampioenschap voetbal. Nederland speelt zondag om 15:00 uur de eerste wedstrijd tegen Polen, maar ook voor Boskant 1 staat er deze dag nog een zeer spannende wedstrijd op het programma. Om 12:00 uur (!) trappen zij af in Wanrooij tegen Constantia, met als doel klassenbehoud in de 4e klasse. De thuiswedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor ons vaandelteam. Laten we hopen dat ze deze voorsprong niet meer uit handen geven!

Na deze spannende ontknoping, speelt het Nederlands Elftal dus om 15:00 uur de eerste poulewedstrijd tegen Polen. Deze wedstrijd kan op groot scherm gekeken worden in onze kantine.

Kom deze zondag dus eerst naar Wanrooij om onze jongens aan te moedigen en sluit daarna gezellig aan in de kantine om (hopelijk) een mooi feestje te vieren. Tot zondag!