Juliana Mill van de mat gespeeld

dinsdag 27 augustus 2019

Boskant 1 heeft de oefenwedstrijd tegen Juliana Mill 1 met ruime cijfers gewonnen. Na 90 minuten stond er een 5-0 eindstand op het scorebord. Voor rust was Boskant oppermachtig wat resulteerde in een 3-0 ruststand. Na rust boden de bezoekers wat meer tegenstand, maar konden toch niet voorkomen dat de achterstand verder opliep naar 5-0.

Brett Veldkamp was voor rust de gevierde man bij de thuisclub. Met 2 doelpunten en een assist op Rens van de Wijdeven kon hij zich na de theepauze gaan voor bereiden op Rooi kermis. Een kopbal van Joris van der Heijden, na een puntgave voorzet van Roy van der Linden en een ‘verrassend’ doelpunt van Yannick Ophey, die met z’n achterwaartse kopbal de goalie van de bezoekers het nakijken gaf, maakten dat er een 5-0 eindstand op het scorebord verscheen.

Komend weekend start het bekertoernooi. Zowel voor de jeugd als voor de senioren. Boskant 1 start op zaterdagavond met een uitduel tegen DVG 1. Meteen een pittige start dus. Boskant 2 kan op zondag ook meteen de borst natmaken, want voor hen start de beker met een uitwedstrijd tegen Rhode 2.