Interessante kaderfuncties bij de selectie komen vrij!

donderdag 30 januari 2020

Voor de begeleiding van ons eerste en tweede elftal is v.v. Boskant voor de korte en middellange termijn op zoek naar versterking. Het gaat per direct om een verzorger op donderdagavonden, een assistent-scheidsrechter voor Boskant 2 en met ingang van het nieuwe seizoen om een elftalleider van Boskant 2. Het zijn allemaal erg leuke functies, die we graag door juiste mensen laten invullen!

Verzorger donderdagavond
Nadat onze voormalige verzorger Gérard Eeuwes i.v.m. veranderde werkomstandigheden aangaf na de winterstop niet meer als verzorger te kunnen fungeren, hebben we in de persoon van Dana Jansen een opvolgster gevonden die de verzorging op dinsdagavonden en zondagen voor haar rekening neemt. Hiermee zijn we als vereniging uiteraard erg blij. Voor de donderdagavonden zijn we nog altijd op zoek naar een structurele oplossing. Van de verzorger/verzorgster wordt verwacht dat hij/zij op donderdagavonden vanaf 18.45 uur aanwezig is in Boskant om geblesseerde spelers te behandelen of preventief te verzorgen (sportmassage en tapen). De trainingen starten om 19.30 uur. Er heerst een zeer prettige werksfeer voor een verzorger en er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover.

Assistent-scheidsrechter Boskant 2
De afgelopen periode heeft Jaap van der Linden deze periode tijdens zijn blessure vervuld. Inmiddels is Jaap weer fit en gemotiveerd om als voetballer de tweede seizoenshelft in te gaan. Daarmee laat hij een vacature als assistent-scheidsrechter (vlagger) achter, die we erg graag op korte termijn zouden willen invullen.

Leider Boskant 2
Omdat de huidige elftalleider Ben Heijmans heeft besloten zijn actieve voetballoopbaan van een nieuwe impuls te voorzien, is er voor het seizoen 2020-2021 een opvolger nodig. Het tweede team is een jong en fanatiek elftal, dat volgend seizoen naar verwachting een verdere verjonging zal ondergaan. Voor de nieuwe leider is het daarom vooral belangrijk dat hij/zij een klik heeft met de jeugd en niet vies is van een beetje gezelligheid.

Heb je interesse in één van deze functies of wil je er meer over weten? Neem dan a.u.b. even contact op met onze technische commissie via info@vvboskant.nl

Mocht je zelf geen interesse hebben, maar wel mogelijk geschikte kandidaten kennen, laat het ons dan zeker ook even weten!

Met sportieve groeten en bedankt,

Technische Commissie v.v. Boskant