Geen punten voor Boskant bij bezoek aan Pusphaira

maandag 01 mei 2023

Anders dan het eerste treffen tussen beide teams, waarin Boskant thuis een moeizame 1-0 overwinning over de streep wist te trekken, verliep het tweede treffen op sportpark De Hondsheuvels. Kort en bondig, Boskant speelde, uit bij Pushaira, een kansloze wedstrijd! Voor rust wist Boskant met veel kunst- en vliegwerk (met een aantal goede reddingen van doelman Frank Thijssen) nog een achterstand te voorkomen, maar na rust werd duidelijk, dat de thuisclub de meeste aanspraak op de drie punten zou gaan maken. In de 60e minuut kwam de thuisclub op voorsprong. Na een goede dieptepass was het voor Pusphaira speler Ruben van der Waerden een kleine kunst om de 1-0 binnen te schuiven.

Pusphaira bleef de bovenliggende ploeg, kreeg ook nog wel enkele goede kansen, maar wist de voorsprong (met dank aan doelman Frank) vooralsnog niet uit te breiden. Boskant kreeg zelfs kansen op de gelijkmaker. De beste mogelijkheid daarvoor was voor Emiel van den Elsen die in de 75e minuut een voorzet van Jim van der Zanden van dichtbij naast kopte. Het was geen actie die de wedstrijd deed veranderen. De thuisclub nam het heft opnieuw in handen en besliste na een goede aanval al snel de wedstrijd door een doelpunt van Dirk Krus: 2-0.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg, moet Boskant vol aan de bak om nacompetitie te ontlopen. De eerste klus daarvoor staat op zondag 14 mei op het programma. Boskant speelt dat thuis tegen Boxtel 1.

Momenten uit de wedstrijd

Pusphaira 1-Boskant 6852 Middeljpg
Pusphaira 1-Boskant 6858 Middeljpg
Pusphaira 1-Boskant 6864 Middeljpg
Pusphaira 1-Boskant 6867 Middeljpg
Pusphaira 1-Boskant 6872 Middeljpg

Vorige