Finaleronde Darttoernooi Donderdag 13 Februari

maandag 10 februari 2020

Na twee donderdagavonden waarop de pijlen je om de oren vlogen in de Boskantse kantine, is het programma voor de finaleronde inmiddels bekend. De finaleronde van het toernooi zal komende donderdag, 13 februari vanaf 20:30 uur plaatsvinden. 

Bij de senioren zijn er 16 spelers die zich geplaatst hebben voor de knock-out fase en komende donderdag dus in de achtste finales hun opwachting maken. Bij de veteranen zijn er nog maar 8 spelers over, deze hebben dus direct een plek in de kwartfinale veroverd.

Dat het spannend gaat worden, staat zeker vast. Wat opvalt bij de veteranen is dat de gebroeders van de Wijdeven (Ton, Erik & Bert), allemaal de knock-out fase hebben weten te bereiken! Erik en Bert moeten zelfs direct in een onderling duel uitmaken wie de halve finale zal bereiken, een mooi affiche! Met nog zoveel Wijdevennen in het toernooi is de kans natuurlijk groot dat een van hen met de eerste plaats naar huis gaat. Of zal het Ties Brans, Jan van Boxtel, Rien van der Zanden, Maurice Vorstenbosch of Ron van Breemen lukken hier een stokje voor te steken? We gaan het donderdag zien in een spannende ontknoping!

Speelschema veteranen:
image0jpeg

Ook bij de senioren staan er zeer mooie wedstrijden op het programma. Wie zien enkele vertrouwde namen die ieder jaar goed scoren (Jesse Visser, Brett Veldkamp, Ron van Uden), maar ook een paar verrassende namen zoals Frank en Mark van der Heijden. En wat te denken van de jeugdige talenten Stijn van den Biggelaar en Dwayn Diedericks? Komende donderdag zal blijken wie zich dit jaar de absolute dartkoning mag noemen! Graag tot donderdag!

Speelschema senioren:
image1jpeg

Vorige