Extra activiteiten rondom de wedstrijd van Boskant 1

zaterdag 28 september 2019

Het is een goede gewoonte in Boskant dat van spelers die op het einde van het seizoen zijn gestopt bij Boskant 1, bij de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen officieel afscheid wordt genomen.
Voor Geert van Gils en Mike van der Heijden is dat moment aangebroken. Zij zullen dus morgen, voor aanvang van de wedstrijd Boskant 1 – RKKSV 1 in het spreekwoordelijke zonnetje worden gezet. Zij zijn in het gezelschap van Lindy Bright die op het einde van vorig seizoen gestopt is met haar werk als verzorgster. Hopelijk kunnen ze terugkijken op een mooie tijd bij onze vereniging!

Spelers en bezoekers zullen morgen zeer waarschijnlijk positief verrast opkijken als zij ons sportpark betreden. Door een groot aantal personen is afgelopen weken hard gewerkt aan een immens karwei: het maken en plaatsen van nieuwe dug-outs op veld 1 en 2. Het resultaat, een mooi stukje vakwerk binnen de eigen club, mag gerust gezien worden en verdient een dik applaus!!

Foto Ron bewerktjpg