Doe mee met de VV Boskant EK-Pool!

dinsdag 01 juni 2021

Volgende week vrijdag, 11 juni, trappen Turkije en Italië af voor de eerste wedstrijd van het EK 2021.
Nederland is twee dagen later aan de beurt, om 21:00 uur tegen Oekraïne.

Ben jij een fanatieke EK-watcher en denk jij te kunnen voorspellen wie er met de winst vandoor gaat?
Speel dan nu mee met de VV Boskant EK-Pool!

De spelregels in het kort:

- Meespelen is mogelijk voor iedereen.

- Het deelnamegeld is €2,50

- De prijzenpot wordt als volgt verdeeld:
1e plek: 40% van het prijzengeld
2e plek: 25% van het prijzengeld
3e plek: 20% van het prijzengeld
4e plek: 10% van het prijzengeld
5e plek:   5% van het prijzengeld

- Aanmelden kan tot de eerste wedstrijd van het EK begint (vrijdag 11 juni, 21:00 uur)

Aanmelden en meespelen gaat als volgt:

Let op: gebruik aub je echte, volledige naam bij het registreren, om het overzichtelijk te houden voor de organisatie en voor de overige deelnemers.

- Registreer je via: https://intikkertje.nl/ranglijst/ek-2021/?invitekey=b949d51c697a47e804d3815f3e2d490b

- Na het registreren krijg je een bevestigingsmail. Bevestig hiermee je account.

- Als je in het menu op 'Poules' klikt, zie je daar als het goed is de VV Boskant pool bij staan.
Let op: Je naam verschijnt pas in de lijst op het moment dat je alle voorspellingen ingevuld hebt.

- Vul je voorspellingen in via 'Voorspellen' in het menu. Vergeet niet op 'Voorspellingen opslaan' te klikken.

- Nadat de wedstrijden in de poulefase gespeeld zijn, zijn de knock-out wedstrijden bekend. Deze kun je vanaf dat moment invullen. We zullen hier een reminder voor sturen.

Als je registratie gelukt is en je hebt jouw voorspellingen ingevuld, dien je nog €2,50 over te maken naar de rekening van v.v. Boskant om je deelname af te ronden. Dat kan via het volgende betaalverzoek:

Heb je problemen met het registreren, voorspellen of met de betaling? Neem dan even contact op met Frank vd Heijden of Roy vd Linden. Of stuur even een berichtje via een van onze social media kanalen.

Alvast bedankt voor ieders deelname en heel veel succes gewenst met je voorspellingen!