Brabants Sports stersponsor vv Boskant

maandag 04 februari 2019

Geen voetbal vanwege het koude weer betekent niet dat we stilzitten!

Het bestuur en de sponsorcommissie is verheugd te melden dat afgelopen donderdag 24 januari het sponsorcontract met Brabant Sports werd verlengd en zelfs uitgebreid; vanaf komend seizoen is Brabant Sports STERSPONSOR van de club. De ondertekening van het contract vond plaats in de kantine en dat werd natuurlijk bezegeld met een lekker glas bier. Dat het bedrijf stersponsor is geworden gaan jullie de komende tijd ook zien op ons sportpark.

Brabant Sports is het bedrijf van Joop Seegers en Bas Bijnen aan de Clarissenstraat 2a in Boxtel. Joop, voor velen van jullie nog wel bekend als voormalig speler van Boskant 1, startte zijn bedrijf bijna 9 jaar geleden samen met compagnon Bas. De afbeelding van Joop als speler van Boskant 1 vind je vast op één van de vele elftalfoto’s aan de muur in de kantine of in het kleedlokaal. Toen kampioen op het veld, nu kampioen kledingleverancier! 

Sinds vorig jaar is Brabant Sports aangesloten bij één van de grote inkooporganisaties op sportgebied, Sport2000. De beide eigenaren hebben allebei een mooie staat van dienst in de branche en beschikken over een gedegen vakkennis. Daarnaast hechten zij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. En daarin gaan ze ver! Zelf zeggen ze: “Wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn! Wij zijn van mening dat tevreden klanten terugkomen. En wij zien jullie graag terug!” Als specialisatie vinden jullie in de ruime winkel alles op het gebied van onder andere voetbal, tennis en hockey. Maar ook alle andere sporten en de daarbij behorende artikelen van Nike en Adidas en alle andere bekende merken zijn bij Brabant Sports ruimschoots vertegenwoordigd. Joop en Bas onderscheiden zich in hun service aan sportverenigingen, scholen en bedrijven. 

Zij zijn voor v.v. Boskant (en voor een lange lijst van andere clubs) een betrouwbare partner en leverancier gebleken als het gaat om de levering van sportmaterialen, promotionele- en teamkleding. Ze geven altijd een ‘op maat' advies. Ruim de helft van hun bestaan zijn ze al kledingleverancier en sponsor van v.v. Boskant. Omdat de samenwerking van beide zijden als zeer goed ervaren wordt, is er besloten tot een verlenging en zelfs verbetering van het lopende contract. Met het verlengen van dit verbeterde contract gaat de club van nog meer inkoopvoordelen kunnen genieten bij Brabant Sports. En daar genieten jullie, leden, natuurlijk van mee. Bij iedere aankoop van voetbalschoenen krijg je 10% ledenkorting. Er is bij Brabant Sports bovendien een Boskant-kledinglijn te verkrijgen van het merk Nike. Je kunt die kleding ook nog laten personaliseren; net als je favoriete speler je naam op de rug van je shirt of initialen op je trainingspak.

Voor al je aankopen van sportkleding en –artikelen dus naar Brabant Sports aan de Clarissenstraat 2a (hoek Markt) in Boxtel. Het is slechts op 10-15 min.(!!) rijden van Boskant, er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en in voorkomende gevallen zorgt Joop ervoor dat je (na)levering in de kantine van v.v. Boskant wordt afgegeven.

Vorige