Boskants jeugdtoernooi groots van opzet

woensdag 18 mei 2016

Al jarenlang organiseert de jeugdafdeling haar eigen jeugdvoetbaltoernooi. Een perfect georganiseerd toernooi volgens de reacties van de deelnemers. Lekker opgedeeld in dagdelen zodat je niet de gehele dag van huis bent, aldus de voor het vervoer zorgende ouders.

Aanstaande zaterdag 21 mei is het weer zover. Het belooft een drukke dag te worden want het sportpark van vv Boskant wordt door liefst 40 teams bezocht. Om 9 uur starten de E- en de F-pupillen en een uurtje later de Minies. De prijsuitreiking voor deze categorieën is gepland om 12.15 uur.

Vanaf 12.45 uur is het de beurt aan de D-pupillen jongens. Vanaf 13.45 uur maken ook een viertal meiden pupillen teams hun opwachting. Dit jaar voor het eerst, maar gezien de belangstelling voor het meidenvoetbal zal dat aantal de komende jaren alleen maar groeien. Een goede ontwikkeling!
De prijsuitreiking voor deze twee categorieën is gepland op 16.15 uur.

Meiden 9-4-2016_03jpg

Hopelijk wordt ons toernooi door héééééél veel toeschouwers bezocht. Niet alleen voor vv Boskant, maar vooral voor de vele teams die aanstaande zaterdag hun wedstrijdjes spelen!


Vorige