Boskant VR1 blijft mannen nipt voor

zaterdag 12 januari 2019


De eerste dag (avond) van het playbackweekend zit er weer op. Liefst 10 optredens!  Evenzovele teams toonden hun beste muzikale talenten al gaf de organisatie, gelet op de aankondiging van het seniorentreffen “De foute party”, de teams de uitdaging mee om daar van af te wijken.
Het duurde even voordat de stemming er in zat ( wie gaat er ook al voor het 8 uur journaal van huis af?) maar daarna werd het ook weer een ouderwets gezellige avond!

Ook dit jaar was het voor de jury weer een heel karwei om een winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk bleek Boskant VR 1 met de eer te gaan strijken met hun ‘Tijdmachine’ medley met muziek uit o.a. de 60-er, 80-er en 90-er jaren. Boskant 3 werd verrassend (de bookmakers hebben er bij ingeschoten) tweede met hun ‘Lege krattenwals’. Gezien het tijdstip van hun optreden hebben ze vooraf al ‘flink’ moeten indrinken! Een origineel, leuk optreden! Als laatste in het rijtje van drie eindigde Boskant 1 met hun nummer ‘Hoe Lang’ is een chinees. Deze keer dus niet bij de top 2!

Zondag (de 13e, oei) laat onze jeugd zien wat zij op muzikaal vlak in huis heeft. Al jarenlang zorgen hun optredens voor een heel gezellige zondagmiddag! En met het thema voor zondag ‘Beestenbende’ kunt u er zeker van zijn dat het ook een beestenbende gaat worden!

Bijgaand foto's van de top3 van vrijdagavond.

Boskant VR1 2019_01jpgBoskant VR1

Boskant 3 2019_01jpgBoskant 3

Boskant 1 2019_01jpgBoskant 1

Vorige