Boskant volgend weekend op bezoek bij SDDL

maandag 23 februari 2015

De aanhouder wint; daar zullen we ons maar aan vasthouden. Dat zou betekenen dat er aanstaand weekend een volledig competitieprogramma, zowel bij de jeugd als bij de senioren, kan worden gespeeld. We duimen er voor!

Aanstaande zondag reizen we af naar Demen. Boskant 1 speelt daar haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen SDDl. De thuiswedstrijd werd indertijd moeizaam met 2-0 gewonnen. Dus het is absoluut geen tegenstander die de punten cadeau zal geven. Boskant heeft op de ranglijst, met 2 wedstrijden minder gespeeld, een voorsprong van 2 punten. Een voorsprong die minimaal behouden moet blijven!

Zoals de uitslagen aangeven, zijn er afgelopen zondag slechts twee wedstrijden gespeeld. Boskant 2 verloor nipt van Gemert 4. Voor rust was het een gelijkopgaande wedstrijd, zonder doelpunten. Na rust gaf Gemert iets meer druk wat via een vrije trap leidde tot de 1-0. Een kwartier voor tijd tekende Thijs Hanegraaf voor de gelijkmaker. Helaas kon die stand niet worden vastgehouden. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Gemert 4 via een kopbal uit een corner op 2-1 zodat Boskant 2 met lege handen retour Boskant moest.

Boskant 3 is in de reserve 5e klasse met een drietal teams in felle strijd gewikkeld om de 2e plaats achter de huidige koploper WEC 4. Sparta’25 3, de tegenstander van afgelopen zondag is één van die teams. Boskant 3 kreeg met 2-0 klop, zodat het nog meer dringen wordt!

Uitslagen senioren
Gemert 4-Boskant 2 2-1
Sparta’25 7-Boskant 3 2-0

Uitslagen jeugd
Boskant F2–Zwaluw mini F 11-3

Stand Boskant 1 per 22-2-2015
Stand 22-2-2015JPGVorige