Boskant laat onnodig twee punten liggen tegen Tivoli

vrijdag 13 mei 2022

Na een goede overwinning afgelopen zondag tegen Mariahout, is Boskant er niet in geslaagd om dit een goed vervolg te geven. In de thuiswedstrijd tegen Tivoli bleven de blauw-witten steken op een 1-1 gelijkspel.

Al in de tweede minuut was Boskant dicht bij de voorsprong. Na een goede actie van Aimé Opheij, waarbij hij twee spelers uit wist te kappen, werd zijn schot maar net voldoende aangeraakt door een verdediger van Tivoli.  Uit de daaropvolgende corner kwam Boskant op voorsprong. De lage corner van Luuk de Beer werd van dichtbij binnengewerkt door Aimé.

Na twintig minuten kwam Boskant bijna op een 2-0 voorsprong, maar het schot van Aimé werd van dichtbij gekeerd door de keeper. Een kwartier later verdubbelde Boskant wederom bijna de score, maar dit keer ging het afstandsschot van Luuk de Beer rakelings over de lat van het Tivoli-doel. Vlak voor rust wederom een gevaarlijke Boskant corner, waarna er een scrimmage voor het Tivoli doel ontstond. Hierin viel de bal voor de voeten van Jim van der Zanden, wiens schot van de doellijn werd gehaald.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Al vrij snel kwam Jim van der Zanden na een diepe bal 1-op-1 met de Tivoli doelman, maar zijn schot verdween langs de goal. Na een uur spelen trok Luuk de bal strak voor, waarna Stijn van de Biggelaar de bal niet in het doel kreeg. De paal was dit keer een sta in de weg. In de 73ste minuut was het wederom een goede lage voorzet van Luuk de Beer die dit keer door Stijn van de Biggelaar over werd geschoten. Tien minuten voor tijd wederom een open kans voor Boskant, maar de thuisploeg wist ook deze kans niet te verzilveren, waardoor de 1-0 stand op het scorebord bleef staan.

Als je zelf niet scoort dan krijg je de welbekende deksel op de neus.  Vijf minuten voor tijd krijgt Tivoli haar eerste kans van de wedstrijd en deze vliegt dan ook meteen binnen. Eindstand: 1-1.


Vorige