Boskant en Peter van der Heijden ook in 2024-2025 samen door

maandag 18 december 2023


Hoofdtrainer Peter van der Heijden en v.v. Boskant hebben gezamenlijk de intentie uitgesproken om ook in het seizoen 2024-2025 met elkaar door te gaan. Peter is momenteel bezig aan zijn 3e seizoen als hoofdtrainer van Boskant.

De voetbalvereniging zit op dit moment in een overbruggingsfase, omdat er even geen doorstroom vanuit de eigen jeugd naar de selectie mogelijk is bij gebrek aan een JO19 en JO17 elftal. Dat maakt de trainersklus bij Boskant op dit moment tot een stevige uitdaging en zowel bestuur, technische commissie als spelers zien in Peter de geschikte persoon om deze overgang te begeleiden. In de eerste plaats uiteraard omdat Peter al eerder heeft bewezen een uitstekende trainer te zijn, maar daarnaast ook omdat hij als clubman de situatie van de vereniging als geen ander kent en het belang van Boskant richting de toekomst altijd de hoogste prioriteit zal geven.

Mede door veel blessures kende Boskant een matige afsluiting van de eerste seizoenshelft, maar met een fitte spelersgroep moet het na de winterstop mogelijk zijn nog een aantal plekken te stijgen op de ranglijst. Peter, de staf en de spelers zullen daar in elk geval alles aan gaan doen!


Vorige