Boskant 1 zoekt nog voor een paar wedstrijden een assistent-scheidsrechter

maandag 19 juli 2021

Wie helpt ons uit de brand? Op onze eerdere oproep voor een assistent-scheidsrechter voor Boskant 1 is gelukkig goed gereageerd. Inmiddels hebben 2 mensen zich bereid getoond deze functie gedeeltelijk te gaan vervullen. Daar zijn we ontzettend blij mee en de functie is daarmee voor driekwart ook ingevuld. Voor het laatste gedeelte zijn we nog op zoek naar een geschikte kandidaat. Het zou daarbij gaan om zo’n 6 wedstrijden per seizoen.

Als assistent- scheidsrechter vervul je een belangrijke rol binnen de staf en ben je nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal.

Wat vragen we?

• - Aanwezigheid op 6-7 zondagen. Je assisteert tijdens de wedstrijd de scheidsrechter (vlaggen).
  • - Een representatieve houding en uitstraling.
  • - Een minimale leeftijd van 18 jaar.
  • - Een goede kennis van voetbalspelregels (hier kunnen we eventueel bij ondersteunen).
  • - Een redelijke conditie.

Wat bieden we?

• - Een gezellige vereniging met veel voetbal-gerelateerde en andere activiteiten.
  • - Een hechte en gemotiveerde staf, waarbij prestatie en plezier hand in hand gaan.
  • - Een ambitieuze spelersgroep, met een mooie mix van jong en oud.
  • - Kleding van de club, zowel voor tijdens de wedstrijden als ervoor / erna.
  • - Een passende onkostenvergoeding.
  • - Mogelijkheid tot het volgen van cursussen / trainingen (geheel vergoed).
  • - Wekelijks een mooie pot voetbal en een gezellige derde helft!

Heb je interesse in deze (part-time) functie of wil je meer weten over de inhoud of vergoedingen? Neem dan a.u.b. even contact op met onze technische commissie via info@vvboskant.nl

Met sportieve groeten en bedankt,

Technische Commissie v.v. Boskant