Boskant 1 sluit seizoen af met winst

dinsdag 05 mei 2015

Boskant 1 heeft een teleurstellend seizoen toch nog positief af weten te sluiten. De uitwedstrijd tegen Herpinia werd met 5-3 gewonnen. Door de winst tegen het al gedegradeerde Herpinia steeg Boskant nog een plaatsje op de ranglijst. Hierdoor eindigde het vaandelteam op plaats 9 in het eindklassement. Na de tweede plaats van vorig seizoen is dit duidelijk niet het resultaat waar voor aanvang van dit seizoen op gerekend was.

Door treffers van Glenn van der Heijden, Frank van der Heijden en Roy van der Linden stond er binnen een half uur al een 0-3 tussenstand op het scorebord. De thuisploeg wist daarna echter nog terug te komen tot 2-3. Pieter van de Warenburg maakte er in de 57e minuut 2-4 van. Na de 3-4 bepaalde Brett Veldkamp de eindstand op 3-5.

Boskant 2 verloor de laatste wedstrijd thuis tegen Margriet 2 met 2-3 en kon daardoor degradatie niet meer ontlopen. Volgend seizoen zal Boskant 2 in de derde klasse proberen om meer succes te boeken.

Na de wedstrijden was er voor alle teams een afsluitende barbecue georganiseerd. Hoewel nog niet alle teams klaar zijn met voetballen werd er toch even nagebabbeld over het afgelopen seizoen. Het bespreken van de hoogtepunten nam over het algemeen niet al te veel tijd in beslag, dus gingen de gesprekken al snel ergens anders over en werd het een gezellige dag.
Om de laatste speelronde een feestelijk tintje te geven werd Bas Vermeer nog even gebeld. Die komt altijd met plezier naar Boskant, dus een uurtje later stond hij in de kantine te zingen. En hij was niet de enige. Nadat Ed van der Heijden door de spelers van Boskant 1 werd opgedrongen om een afscheidsliedje te zingen, namen er nog enkele personen vrijwillig plaats naast Bas. Zo zongen ook Frans van Hastenberg en Theo de Koning uit volle borst mee en kreeg een teleurstellend seizoen op deze manier een hele mooie afsluiting.

Uitslagen senioren
Herpinia 1-Boskant 1 3-5
Boskant 2-Margriet 2 2-3
Boskant 3-Heeswijk 4 1-1
Mariahout 6-Boskant 4 6-2
Blauw Geel 18-Boskant 5 3-1
DVG 8-Boskant 6 3-0
Boskant VR1-Boekel Sport VR1 3-3

Uitslagen jeugd
Mariahout E1G-Boskant E1 6-5
Boskant F1-Blauw Geel F8 5-1

Stand_3_meijpg

Vorige