Alternatief jeugdkamp voor pupillen vv Boskant buitengewoon geslaagd.

maandag 29 juni 2020

Lange tijd zag het er naar uit dat het voetbalseizoen als een nachtkaars zou uitgaan. Sportief was dat helaas ook zo. Vanaf de 2e week in maart is er niet meer gevoetbald. Ook allerlei andere activiteiten werden in verband met het coronavirus afgelast. Voor de Boskant pupillen betekende het dat ook het jeugdkamp geschrapt werd. Een ramp, want daar keek onze jeugd zowat het gehele jaar hééé…...ééél verlangend naar uit. Gelukkig kwam er in de loop van juni wat meer ruimte. Voldoende in ieder geval om als afsluiting een alternatief programma op te zetten op het eigen sportpark.

Voor de pupillen was het zaterdag al feest. Nadat er op het grote springkussen door de mini’s was ‘warmgedraaid’, volgde voor de overige pupillen het startschot voor een alternatief ‘Light-versie-jeugdkamp’. Leuke spelen, veel enthousiasme en natuurlijk als beloning na afloop ‘frites eten’!

Ook voor de zondag was er een programma, zowel voor de pupillen als voor de junioren. Het onderlinge voetbaltoernooi had weliswaar een meer vriendschappelijk karakter dan standaard, maar zorgde er wel voor dat het seizoen toch nog met een ‘voetbalgevoel’ kon worden afgesloten.

Voor alle foto's van het alternatief jeugdkamp, zie het fotoalbum: Afsluiting seizoen jeugd - Alternatief Jeugdkamp 2020

Nu eerst vakantie en daarna hopelijk weer een voetbalcompetitie als vanouds!




Vorige