Activiteiten op Hemelvaartsdag weer druk bezocht

maandag 14 mei 2018

De activiteiten die jaarlijks door vv Boskant op Hemelvaartsdag worden georganiseerd, zijn opnieuw zeer succesvol verlopen. Deels heeft dat ook wel te maken met het weer. De voorspellingen waren niet echt optimistisch, maar gelukkig beperkte de regen zich tot de ochtenduren. Daarna was het prima ‘evenementen-weer’, zowel voor een bezoek aan de vlooienmarkt als voor deelname aan het 7 tegen 7 toernooi.

De vlooienmarkt, waarvan de opbrengst bestemd is voor onze voetbaljeugd, werd druk bezocht. Het bezoekersaantal was een fractie minder dan die van vorig jaar, maar daar heeft de opbrengst, die opnieuw hoger was dan die van de voorgaande jaren, dus niets onder geleden!

Familietoernooi 2018-6000jpgHet was, zoals elk jaar, weer een heel gepuzzel om het allemaal rond te krijgen!

Ook bij de organisatie van het 7 tegen 7 toernooi was de stemming opperbest. Ondanks het feit dat de KNVB een volledig voetbalprogramma had ingepland op Hemelvaartsdag, waardoor veel (senioren) spelers verplichtingen hadden, hadden zich toch nog 14 teams ingeschreven voor het toernooi. Met name de jeugd was goed vertegenwoordigd! Rond half 5, na het spelen van maar liefst 46 (!) wedstrijdjes, was bekend wie deze keer met de wisselbokaal op huis aan mocht. Opnieuw bleek dat de vriendengroep ‘De Koninklijke’ te zijn, die in de finale het team van familie van de Wijdeven wisten te verslaan. Daarmee leverden ze een prima prestatie, want ook vorig jaar wisten ze het toernooi te winnen.

Familietoernooi 2018-6038 winnaarsjpg
De sportiviteitsprijs kwam in handen van ‘De Levensgenieters’, die naast dit resultaat ook uitstekend presteerden door in het toernooi op de 4e plaats te eindigen.

Familietoernooi 2018-6048 sportiviteitsprijsjpg
Bijgaand nog een aantal indrukken van deze Boskantse activiteit!
Familietoernooi 2018-5995jpg
Familietoernooi 2018-6005jpg
Familietoernooi 2018-6017jpg
Familietoernooi 2018-6018jpg
Familietoernooi 2018-6014jpg

Vorige