AANGEPAST: Speelschema Kerst Zaalvoetbaltoernooi

maandag 24 december 2018

Ieder jaar, na kerst en voor de jaarwisseling, wordt er door de jeugd van v.v. Boskant en v.v. Ollandia een dag fanatiek gevoetbald in Sporthal De Streepen. Dit jaar vindt deze dag plaats op donderdag 27 december.

Er zal gespeeld worden door de jeugd in de categorie├źn JO7, JO10, JO11, JO12, JO15, MO15, JO17 en het combinatie team van Boskant en Ollandia in JO19.

De eerste wedstrijd begint om 09:30 uur en de laatste zal eindigen rond 16:00 uur.

Dus zijn er spelers actief in een van deze jeugdteams die u kent? Of bent u gewoon benieuwd naar de vele talenten die we binnen onze vereniging rond hebben lopen? Kom gerust een wedstrijdje kijken, iedereen is van harte welkom!

LET OP: Er stond eerst een ander speelschema online, deze is nu iets aangepast, omdat er nog een team moest worden toegevoegd.
Het speelschema vindt u hier: