Familietoernooi verandert van naam en opzet!

vrijdag 21 april 2017

Na 25 edities van het familievoetbaltoernooi heeft de organisatie besloten om de opzet drastisch te wijzigen. Uiteraard staat Hemelvaartsdag nog steeds in het teken van familievoetbal, maar vanaf dit jaar is het ook mogelijk om een vrienden- of bedrijventeam in te schrijven. Daarnaast wordt er niet meer 11 tegen 11 gespeeld, maar zijn het voortaan 7-tallen die het tegen elkaar op gaan nemen. De teams, waarbij minimaal 1 vrouw in de opstelling moet staan, spelen dan op een half veld.

Het is mogelijk om één of meerdere teams in te schrijven. De inschrijfkosten bedragen 10 euro per team, maar voor een 2e team hoeft slechts 5 euro te worden betaald en een 3e team inschrijven kost helemaal niets. Het inschrijfformulier is hieronder te downloaden, maar ook verkrijgbaar aan de bar in de kantine. Inschrijven kan tot en met zondag 1 mei.

   Inschrijfformulier familie- vrienden- en bedrijvenvoetbaltoernooi

Graag zien we de vertrouwde en nieuwe deelnemers op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) op ons sportpark aantreden. Uiteraard wordt er op deze dag van 10.00 tot 14.30 uur ook weer de jaarlijkse vlooienmarkt gehouden. Tot dan!

De organisatie

Vorige